Over ons

Wij zijn Leo en Marjon, wij wonen alweer 10 jaar in het Belgische Lommel, wij zijn afkomstig uit Nederland. Wij zijn in Lommel gaan wonen om meer ruimte te hebben voor onze honden en onszelf.

Wij zijn de trotse bezitters van 7 Rottweilers! Marjon traint met Pippe
Leo met Lette en Kiki bij HV t Witven te Beerse. Izzie geniet van haar welverdiend pensioen.

n 2009 hebben wij ons eerste nestje gefokt, met Fleur van het Polderbos en Homer v Hause Neubrand. Hieruit hebben wij Ankafaxxes Izzie gehouden, een vrolijk, enthousiaste jonge hond waarvan wij veel verwachtingen hebben!

Onze kennelnaam Ankafaxxes is gemaakt uit de An van Anouck, Ka van Kane , Fax van Faxxie en Xe van Xella.Wij zijn FCI geregisteerd.
Wij zijn lid van de BRK en fokken uitsluitend volgens de regels van St Hubertus en de BRK. Onze puppies zijn ook allemaal voorzien van een FCI erkende stamboom.

Onze puppies groeien op in de woonkamer en wij besteden heel veel zorg aan de eerste weken bij ons. Wij nemen vrije dagen op om bij de puppies te kunnen zijn en ze alle aandacht te kunnen geven. Wij slapen de eerste weken bij de puppies, socialiseren ze met alles wat we kunnen bedenken. WIj hebben ook een buitenverblijf waar ze bij mooi weer in spelen en slapen overdag.

Uit ons eerste nestje zijn 6 kanjers geboren, Indy, Ilse, Icko, Inakristel, Ingoduke en Izzie! Regelmatig horen wij nog berichten van ze! Ook hebben zij ieder een pagina op deze website. 28 Dec 2012 zijn Lex, Lexie, Lucifer Lotus en Lynne geboren, 5 Kanjers waarvan Beatelke Indio en Unoxi de ouders zijn. 05 feb 2014 zijn Nika, Nasya, Nasha, Noa en Neo geboren .Wij zijn erg blij met de kans die we hadden om Tapto’s Extreme uit Zweden te kunnen gebruiken, samen met Fleur hebben we een erg leuk nestje gehad, en zijn ook erg trots op onze 5 kanjers !

Wij gaan veel weg met onze honden, trainen, zwemmen, wandelen, evenementen bezoeken, soms ziet U ons op een hondenshow, maar
wij zijn vaker op een IPO wedstrijd.

Wilt U kennis maken met ons en onze honden, U bent van harte welkom! Omdat wij er dan graag tijd voor willen vrij maken neemt U vooraf contact met ons op!

Tot ziens!!!!
Mobile